Τα μάτια -λένε- ότι συμβολίζουν την ψυχή και τον εσωτερικό κόσμο! Εσείς θα τα αφήσετε στην τύχη τους, ενώ μπορείτε να τους προσφέρετε αυτό που αξίζουν; Όχι φυσικά! Απολαύστε την εκπληκτική μέθοδο tattoo eyeliner και χαρίστε στο βλέμμα σας τη γοητεία που πρέπει!

Γιατί… κάθε βλέμμα μετράει!

Ύστερα από την πολυετή επαγγελματική ενασχόλησή μου με την αισθητική προσώπου, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το σχήμα ματιών αποτελεί από τις πιο βασικές κατηγορίες για μια εντυπωσιακή εμφάνιση!

Συχνές Ερωτήσεις

Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις

Πόσο καιρό θα πάρει το πρώτο ραντεβού;

Παίρνουμε μια προσέγγιση τεχνίτη με τους πελάτες μας και δεν θα βιαστούμε ραντεβού σας. Μπορείτε να περιμένετε το πρώτο σας ραντεβού για να πάρει περίπου 75-120 λεπτά. Σε αντίθεση με ορισμένα σαλόνια δεν μετράνε βλεφαρίδες, ένα πλήρες σετ είναι ένα πλήρες σύνολο. Θα χρησιμοποιήσουμε όσες χρειάζονται για να δημιουργήσει τη σωστή εμφάνιση για σας. Αν είστε ευχαριστημένοι, τότε είμαστε ευχαριστημένοι.

Πόσο καιρό διαρκούν οι επεκτάσεις των βλεφαρίδων μου;

Όταν εφαρμόζεται σωστά, οι επεκτάσεις των βλεφαρίδων σας θα διαρκέσει για τέσσερις έως έξι εβδομάδες. Παρακαλώ δείτε την μετέπειτα παρακολούθηση ενότητα για το πώς να φροντίσετε κατάλληλα για τις επεκτάσεις των βλεφαρίδων σας για να μεγιστοποιήσετε τη μακροζωία.

Τι είναι το γέμισμα και πόσο συχνά πρέπει να πάρω ένα;

Μετά την αρχική σας σύνολο των επεκτάσεων των βλεφαρίδων σας, θα λάβετε οδηγίες για το πώς να φροντίζουν γι ‘αυτούς. Γεμίζει γίνονται κάθε τρεις έως τέσσερις εβδομάδες, ανάλογα με τη φροντίδα και το πόσο γρήγορα βλεφαρίδες σας να αυξηθεί. Ένα γέμισμα επέκταση των βλεφαρίδων πάρει ένα μικρότερο χρόνο για να κάνουμε και οι τιμές αντικατοπτρίζουν αυτό

Γιατί μπορώ να χάσω κάποια από τις βλεφαρίδες μου;

Χάρη στο φυσικό κύκλο ανάπτυξης των βλεφαρίδων σας, θα βρείτε φυσικές βλεφαρίδες σας ρίξει κάθε 60-90 ημέρες και νέων μεγαλώνει σε. Σας συνιστούμε να πάρει ένα γέμισμα κάθε τρεις με τέσσερις εβδομάδες για να συμπληρώσετε βλεφαρίδες για τη νέα αύξηση.

Οι επεκτάσεις θα βλάψουν τις βλεφαρίδες μου;

Ναι και ΟΧΙ. Ναι, βλεφαρίδες σας μπορεί να καταστραφεί αν πάτε σε κάποιον που δεν ήταν κατάλληλα εκπαιδευμένο και χρησιμοποιεί φθηνά προϊόντα που δεν προορίζονται για μακρά φθορά. Όχι, επεκτάσεις ορθή εφαρμογή από πιστοποιημένο, εκπαιδευμένο τεχνικό που χρησιμοποιεί την ποιότητα των προϊόντων δεν πρέπει. τεχνικές εφαρμογής επέκταση των βλεφαρίδων μας και καινοτόμες μετέπειτα παρακολούθηση εξασφαλίζει μαστίγιο για την υγεία σας.

Το καθημερινό μακιγιάζ ματιών, ωστόσο, δεν έχει συχνά το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ αποτελεί μια κουραστική διαδικασία που σπαταλά χρόνο, επηρεάζοντας -δυστυχώς!- την τελική εμφάνιση.

Όλα αυτά, μέχρι χθες!

Γιατί σήμερα κάθε γυναίκα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει ένα λαμπερό βλέμμα χάρη στη σύγχρονη τεχνική tattoo eyeliner που εφαρμόζω αποκλειστικά, προσφέροντας το ιδανικό σχήμα σε κάθε γυναικείο μάτι, με διαρκές αποτέλεσμα, ώστε όλες οι καθημερινές εμφανίσεις να είναι γεμάτες πλούσια και σαγηνευτικά βλέμματα!
Κερδίστε τις εντυπώσεις με το εντυπωσιακό σας βλέμμα και κατακτήστε τους γύρω σας χωρίς κόπο! Μέσα από την απόλυτα ασφαλή και λεπτομερή διαδικασία εφαρμογής του ημιμόνιμου μακιγιάζ ματιών, χαρίστε ακόμα και στις πιο… απλές σας εμφανίσεις έναν ξεχωριστό τόνο ομορφιάς.

Σωστή εκπαίδευση & άριστο αποτέλεσμα!

Νιώστε αυτοπεποίθηση και δείξτε το στο βλέμμα σας!

Δείτε τον κόσμο με… άλλα μάτια, εκείνα που μιλούν για τον πραγματικό σας εαυτό και γι’ αυτό δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψουν ποτέ!
Μάτια, όχι πια ερμητικά κλειστά! Αλλά… λαμπερά όπως ποτέ!