Το Microblading στα καλύτερά του!

Κυριολεκτικά πρόκειται για «σωτηρία», αφού η σύγχρονη καθημερινότητα επιβάλλει σε όλες τις γυναίκες να είναι ακαταμάχητες ώστε να κατατροπώνουν τα κύματα υποχρεώσεων που έρχονται ασταμάτητα, απαιτώντας από κάθε γυναίκα να παραμείνει γοητευτική από το πρώτο μέχρι το τελευταίο βλέμμα!

Εσύ τι θα κάνεις γι’ αυτό;

Πολλοί βέβαια προσπαθούν να σταθούν δίπλα στις αυξημένες απαιτήσεις των γυναικών στον καθημερινό στίβο ομορφιάς που διαγωνίζονται! Κανείς, ωστόσο, δεν το κάνει τόσο επιτυχημένα όπως η σύγχρονη τεχνική microblading φρυδιών! (χειροκρότημα!)

Συχνές Ερωτήσεις

Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις

Τι είναι ακριβώς το microblading;

Microblading είναι μια προσέγγιση σχεδιασμού μέτωπο που επιτρέπει να διατηρήσει την προσωπικότητα και την ομορφιά των φυσικών φρύδια του πελάτη. Κατά τη διαδικασία microblading ένα λεπτό στρώμα της χρωστικής κόβεται σε επιφανειακά στρώματα του δέρματος. Η χρωστική ουσία που χρησιμοποιούμε είναι από φυσικά οργανικά συστατικά και είναι 100% φυσικά και δεν θα βλάψει το δέρμα σας. Αν και αυτή η διαδικασία είναι λίγο σαν τατουάζ υπάρχει μια σημαντική διαφορά μεταξύ της διαδικασίας microblading και μόνιμα τατουάζ στα φρύδια. Δηλαδή φρύδια που δημιουργήθηκαν με την τεχνολογία microblading θα διαλυθεί μέσα σε περίπου ένα χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι τα αποτελέσματα συνήθως διαρκούν για ένα καλό χρόνο και μετά από περίπου 10-12 μήνες το χρώμα ξεθωριάζει.

Είναι η αρχική διαδικασία επώδυνη;

Φυσικά, αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ανοχή του πόνου σας, αλλά σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε: σίγουρα όχι. Εάν είχατε ποτέ ένα «πραγματικό» τατουάζ ή mesobheraphy τότε αυτές οι διαδικασίες μπορούν σίγουρα δεν μπορούν να συγκριθούν με μία από την άλλη. Microblading είναι μια συνολική βόλτα στο πάρκο σε σύγκριση με ένα πραγματικό τατουάζ, όταν πρόκειται να προκαλεί πόνο στον πελάτη. Ωστόσο, μόνο και μόνο για να καταστήσει ακόμη πιο βολικό να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικές κρέμες μούδιασμα σε διαφορετικές φάσεις της διαδικασίας δεν απαιτείται καμία ειδική προετοιμασία ή μυστηριώδεις προκαταρκτικά.

Τι είδους χρωμάτων χρηισμοποιούνται στο microblading;

Όπως συμβαίνει με όλες τις υπηρεσίες στη βιομηχανία ομορφιάς, η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται καθορίζει το τελικό αποτέλεσμα σε μεγάλο βαθμό. Χρησιμοποιούμε μόνο τις χρωστικές ουσίες με την υψηλότερη ποιότητα. Αυτές οι χρωστικές ουσίες δεν περιλαμβάνουν μέταλλα και είναι 100% φυσικά (αυτό από τον τρόπο, είναι επίσης ένας από τους λόγους εκείνους που διαλύονται μέσα στο δέρμα σας κατά τη διάρκεια του έτους, καθιστώντας microblading πολύ διαφορετική από τατουάζ). Αν οι χρωστικές ουσίες που χρησιμοποιούνται δεν είναι με την υψηλότερη ποιότητα ή εάν εκείνοι περιέχει οποιοδήποτε είδος των μετάλλων, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι αρκετά καταστροφικές: όχι μόνο εξάνθημα, αλλά και ροζ, κοντά σε κυανές ή ακόμα και πορτοκαλί δέρμα τόνος, βαρύ ερεθισμό και άλλες ανησυχίες.

Τι γίνεται αν δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα;

Καλά αυτό μπορεί να συμβεί, ωστόσο, ότι δεν έχει συμβεί ποτέ σε μας. Οι πιθανότητες που θα ανακαλύψετε μετά τη διαδικασία που τα φρύδια έχεις δεν είναι καθόλου όπως τους φανταστεί να είναι, είναι πραγματικά λεπτό. Γιατί? Επειδή κατά τη φάση σχεδιασμού, θα πάρετε μια αρκετά καλή ιδέα για το πώς τα νέα φρύδια σας πρόκειται να μοιάσει. Εκτός από αυτό, ας μην ξεχνάμε ότι πάντα ξεκινάμε με διαβούλευση, όταν θα μπείτε στο σαλόνι μας. Θα συζητήσουμε κάθε βήμα, μιλάμε για και να συμφωνήσουν σχετικά με το σχεδιασμό του φρυδιού και το χρώμα και σας επιτρέπουν να έχετε τον λόγο σας. Ωστόσο, έχουμε ακούσει κάποιες τρόμου-ιστορίες για microbladed φρύδια που φαίνονται άσχημα και ως εκ τούτου υπάρχει μόνο μία μεγάλη και σίγουρος τρόπος για να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα: έχουν μια επαγγελματική κάνει τα φρύδια σας!

Η τεχνική του ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών προσφέρει τη μορφή ακριβώς που θέλει κάθε γυναίκα στα φρύδια της σε μια διαρκή κατάσταση, χαρίζοντάς της αυτοπεποίθηση και ενέργεια ώστε να ανταποκρίνεται απέναντι σε οποιαδήποτε καθημερινή πρόκληση!

Με τη μέθοδο microblading έχετε τη μοναδική ευκαιρία να ανανεώσετε πλήρως τα φρύδια σας, δίνοντάς τους το σχήμα και τη διάθεση που τους αξίζει. Ένας διαρκές εντυπωσιακό αποτέλεσμα που απαλλάσσει από το στρες της καθημερινής φθοράς των φρυδιών και ολοκληρώνει κάθε πρόσωπο με λάμψη και νεανική φρεσκάδα.

Μια σύγχρονη τεχνική περιποίησης προσώπου, άρτια σχεδιασμένη για ένα από τα πιο κομψά σημεία του γυναικείου προσώπου, τις βλεφαρίδες! Απολαύστε το ιδανικότερο σχήμα τους και νιώστε μοναδικές χωρίς δεύτερες σκέψεις! 

Τολμήστε το τώρα!

Σωστή εκπαίδευση & άριστο αποτέλεσμα Microblading!

Αποκτήστε σήμερα και με ασφάλεια τις εντυπωσιακές βλεφαρίδες που σας αξίζουν και κάντε την ομορφιά… να γίνει η μόνιμη πραγματικότητά σας!