Το λένε όλοι: οι βλεφαρίδες είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία της ομορφιάς ενός προσώπου, ενώ αποτελούν και ζήτημα υγιεινής, αφού προστατεύουν το μάτι!

Είσαι έτοιμη να κάνεις το επόμενο βήμα;

Βαφή βλεφαρίδων: Δεν είναι μόνο τα μαλλιά ή τα φρύδια που δικαιούνται το βάψιμό τους! Τώρα και οι βλεφαρίδες σας μπορούν να αποκτήσουν τη λάμψη που τους ταιριάζει μέσα από την ημιμόνιμη βαφή τους, που χαρίζει ένταση στο βλέμμα, πλούσιο όγκο και διαρκές αποτέλεσμα!

Συχνές Ερωτήσεις

Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις

Πόσο καιρό θα πάρει το πρώτο ραντεβού;

Παίρνουμε μια προσέγγιση τεχνίτη με τους πελάτες μας και δεν θα βιαστούμε ραντεβού σας. Μπορείτε να περιμένετε το πρώτο σας ραντεβού για να πάρει περίπου 75-120 λεπτά. Σε αντίθεση με ορισμένα σαλόνια δεν μετράνε βλεφαρίδες, ένα πλήρες σετ είναι ένα πλήρες σύνολο. Θα χρησιμοποιήσουμε όσες χρειάζονται για να δημιουργήσει τη σωστή εμφάνιση για σας. Αν είστε ευχαριστημένοι, τότε είμαστε ευχαριστημένοι.

Πόσο καιρό διαρκούν οι επεκτάσεις των βλεφαρίδων μου;

Όταν εφαρμόζεται σωστά, οι επεκτάσεις των βλεφαρίδων σας θα διαρκέσει για τέσσερις έως έξι εβδομάδες. Παρακαλώ δείτε την μετέπειτα παρακολούθηση ενότητα για το πώς να φροντίσετε κατάλληλα για τις επεκτάσεις των βλεφαρίδων σας για να μεγιστοποιήσετε τη μακροζωία.

Τι είναι το γέμισμα και πόσο συχνά πρέπει να πάρω ένα;

Μετά την αρχική σας σύνολο των επεκτάσεων των βλεφαρίδων σας, θα λάβετε οδηγίες για το πώς να φροντίζουν γι ‘αυτούς. Γεμίζει γίνονται κάθε τρεις έως τέσσερις εβδομάδες, ανάλογα με τη φροντίδα και το πόσο γρήγορα βλεφαρίδες σας να αυξηθεί. Ένα γέμισμα επέκταση των βλεφαρίδων πάρει ένα μικρότερο χρόνο για να κάνουμε και οι τιμές αντικατοπτρίζουν αυτό

Γιατί μπορώ να χάσω κάποια από τις βλεφαρίδες μου;

Χάρη στο φυσικό κύκλο ανάπτυξης των βλεφαρίδων σας, θα βρείτε φυσικές βλεφαρίδες σας ρίξει κάθε 60-90 ημέρες και νέων μεγαλώνει σε. Σας συνιστούμε να πάρει ένα γέμισμα κάθε τρεις με τέσσερις εβδομάδες για να συμπληρώσετε βλεφαρίδες για τη νέα αύξηση.

Οι επεκτάσεις θα βλάψουν τις βλεφαρίδες μου;

Ναι και ΟΧΙ. Ναι, βλεφαρίδες σας μπορεί να καταστραφεί αν πάτε σε κάποιον που δεν ήταν κατάλληλα εκπαιδευμένο και χρησιμοποιεί φθηνά προϊόντα που δεν προορίζονται για μακρά φθορά. Όχι, επεκτάσεις ορθή εφαρμογή από πιστοποιημένο, εκπαιδευμένο τεχνικό που χρησιμοποιεί την ποιότητα των προϊόντων δεν πρέπει. τεχνικές εφαρμογής επέκταση των βλεφαρίδων μας και καινοτόμες μετέπειτα παρακολούθηση εξασφαλίζει μαστίγιο για την υγεία σας.

Περμανάντ βλεφαρίδων: Το ‘ξερες; Μπορείς εύκολα να αποκτήσεις πλούσιες καμπύλες στις βλεφαρίδες σου με τη μέθοδο περμανάντ, που προσφέρει ένα εντυπωσιακά φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να χρειάζεται… να παιδεύεσαι με άλλους τρόπους!

Θεραπεία κερατίνης «lift lash»: Η πλέον σύγχρονη μέθοδος περιποίησης της τρίχας των βλεφαρίδων χαρίζει ενδυνάμωση και λαμπερό φυσικό αποτέλεσμα όλες τις ώρες, μέσα από μια απόλυτα απλή και ασφαλή διαδικασία!

Σωστή εκπαίδευση & άριστο αποτέλεσμα!

Σεπ 17

Σεμινάριο Mircoblading

Σεπτέμβριος 17 @ 10:00 - Σεπτέμβριος 21 @ 18:00
Σεπ 22

Σεμινάριο Extensions Βλεφαρίδων

Σεπτέμβριος 22 @ 10:00 - 18:00
Σεπ 24

Σεμινάριο Mircoblading

Σεπτέμβριος 24 @ 10:00 - Σεπτέμβριος 28 @ 18:00
Σεπ 29

Σεμινάριο Extensions Βλεφαρίδων

Σεπτέμβριος 29 @ 10:00 - 18:30
Οκτ 15

Σεμινάριο Mircoblading

Οκτώβριος 15 @ 10:00 - Οκτώβριος 19 @ 18:00

Προσεχή Τμήματα Εκπαίδευσης!

Ενημερωθείτε άμεσα για τις επόμενες ημερομηνίες των προσεχών 5νθήμερων τμημάτων για τα εξειδικευμένα Σεμινάρια Microblading φρυδιών του Prosopo!

Κλικ στο πρόγραμμα!

Σωστή εκπαίδευση & άριστο αποτέλεσμα Microblading!

Φρόντισε τις βλεφαρίδες σου! Μην τις παραμελείς!

Απόλαυσε τώρα τις υπέροχες υπηρεσίες περιποίησης βλεφαρίδων και απόκτησε το αποτέλεσμα που ονειρεύεσαι!