My wonderful –Extensions Eyelashes– success story!

Ανακάλυψα από νωρίς τη σημασία των βλεφαρίδων στην αισθητική προσώπου! Αυτή τη γνώση μοιράζομαι τώρα μαζί σου μέσα από τα σεμινάρια extensions βλεφαρίδων που πραγματοποιώ, προφέροντάς σου την τεχνογνωσία μου, την πλούσια πείρα μου, όπως και… κάθε συμβουλή που θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς με άνεση στο χώρο της αισθητικής βλεφαρίδων!

Είσαι 8 ώρες μακριά από την επιτυχία!

Έλα κοντά μου και εκπαιδεύσου μέσα από ένα άρτιο πρόγραμμα πάνω στην εφαρμογή extensions βλεφαρίδων διάρκειας 8 ωρών που θα αλλάξει τη ζωή σου!

Συμπλήρωσε τις γνώσεις σου αποκτώντας εντελώς δωρεάν το βαλιτσάκι με τον εξοπλισμό 50 εφαρμογών που προσφέρεται με τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο και ξεκίνησε δυναμικά την επέλασή σου στο χώρο της αισθητικής βλεφαρίδων!

Μια απόλυτη εμπειρία εκμάθησης πάνω στην εφαρμογή extensions βλεφαρίδων που ολοκληρώνεται ιδανικά με την πρακτική σου εξάσκηση σε ένα φυσικό μοντέλο, προκειμένου να μην μένεις… μόνο στη θεωρία!

Νιώσε ασφάλεια στα έμπειρα εκπαιδευτικά μου χέρια και βάδισε στα σίγουρα με την ειδική καθοδήγηση που εγγυάται η παρουσία του δερματολόγου-συνεργάτη του Prosopo!

Παραδίδουμε όλη τη στήριξη που χρειάζεται, για να κάνεις σωστά τα νέα σου βήματα με το εξειδικευμένο Σεμινάριο Eyelashes!

Μην ξεχνάς; Ποτέ δεν είναι αργά!

Κάνε το μεγάλο βήμα και τόλμησε την αλλαγή που… θα σε απογειώσει! Δήλωσε συμμετοχή στα Σεμινάρια Extensions Βλεφαρίδων, γνώρισε την κορυφαία σύγχρονη μέθοδο για πυκνές, πλούσιες, γυριστές και φυσικές βλεφαρίδες με ανθεκτική τρίχα και γίνε εσύ… η επαγγελματίας που όλοι θα ήθελαν να μοιάσουν!

Εκείνο που σε χωρίζει… είναι μόνο μια απόφαση! Είναι βέβαιο ότι μετά από χρόνια, θα σκέφτεσαι αυτή τη μέρα και θα λες: «Ήταν η σωστή επιλογή»!!!

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

10:00 – 10:30


10:30 – 11:00


11:00 – 11:30


11:30 – 12:00


12:00 – 12:30


12:30 -13:30


13:30 – 14:00


14:00 – 17:30


17:30 – 18:00

Εγγραφή και υπογραφή συμβάσεων


Γενικές γνώσεις για τις βλεφαρίδες


Η αξιολόγηση των σωστων extensions βλεφαρίδων που θα χρησιμοποιήσετε


παρουσιαση εργαλείων και προιόντων


διαδικασία Συντήρησης Extensions


-πρακτική εξάσκηση σε κούκλες


διάλειμμα Γεύμα ή καφες


Πρακτική Τεχνικής Τοποθέτησης Extensions σε φυσικό μοντέλο


Ερωτήσεις και απαντήσεις

Κιτ Εκπαίδευσης extensions βλεφαρίδων

To κιτ περιλαμβάνει:

x3 0.20 B
x20 βουρτσάκια
x1 microfoam paches
x3 0.20 C
x1 κρύσταλλο παλέτα κόλλας
x1 remover
x1 κόλλα F2
x1 puffer αέρα
x10 σκουφάκια αισθητικής
x10 γάντια νιτριλίου μαύρα
x2 λαβίδες staight tweezers
x1 ψαλιδάκι
x2 κιμονό αισθητικής
x20 microbrushes
x10 cover stickers
x2 παντόφλες αισθητικής μιας χρήσης

Advanced Level

Κάνε ένα βήμα παραπάνω! Εξέλιξε τις γνώσεις σου στην εφαρμογή των Extensions Βλεφαρίδων, ακολουθώντας το Advanced Level Πρόγραμμα Εκπαίδευσης και ολοκλήρωσε τις ικανότητές σου ως αισθητικός προσώπου!

Τώρα πια δεν σας σταματά κανένα εμπόδιο!

Με το Advanced Επίπεδο Εκπαίδευσης στην Εφαρμογή Extensions Βλεφαρίδων, είστε έτοιμες να ανταποκριθείτε σε οποιαδήποτε απαίτηση!

Τα μαθήματα του Advanced Level είναι μονοήμερα και ολοκληρώνονται σε ένα πλήρως ενημερωμένο 8ωρο πρόγραμμα εκπαίδευσης Extensions Eyelashes, το οποίο περιλαμβάνει την εξάσκηση σε ένα φυσικό μοντέλο!

Μάθετε με τον καλύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο την προηγμένη τεχνική 3D-6D που χαρίζει τριπλάσιο και εξαπλάσιο όγκο στις βλεφαρίδες και εξελιχθείτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος εκπαίδευσης στα Extensions Βλεφαρίδων λαμβάνεται ειδική πιστοποίηση παρακολούθησης, μαζί με ένα συνολικό πακέτο στήριξης που περιλαμβάνει εγχειρίδιο με θεωρία καθώς και εξειδικευμένα προϊόντα και εργαλεία!

Εκπαιδευτείτε σωστά στην εφαρμογή Extension Eyelashes και μάθετε τα πάντα κοντά στους καλύτερους! Κάντε τη γνώση σύμμαχό σας και βαδίστε με ασφάλεια ως επαγγελματίες που ξέρουν καλά τη δουλειά τους!

Private level

Θέλεις ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στα μέτρα σου;

Τώρα μπορείς! Με τα ειδικά private μαθήματα extensions βλεφαρίδων η εκπαίδευση περνά… σε προσωπικό επίπεδο!

Αν είσαι ντροπαλή ή αν απλώς θέλεις τη γνώση… στο «πιάτο» σου, τα ιδιωτικά σεμινάρια extensions βλεφαρίδων είναι η λύση που περίμενες! Προσαρμόζουμε το πρόγραμμα εκπαίδευσης σε private επίπεδο, ώστε η κάθε μαθήτρια να έχει επιλογή!

Τα ιδιωτικά σεμινάρια ολοκληρώνονται συντομότερα σε 2ήμερα μαθήματα, όπου στη διάρκεια της πρώτης μέρας διδάσκεται η θεωρία των extensions βλεφαρίδων και πραγματοποιείται εξάσκηση σε κούκλα, ενώ τη δεύτερη μέρα η πρακτική σε κούκλα συνεχίζεται, για να ολοκληρωθεί απόλυτα η εκπαιδευτική διαδικασία με την εξάσκηση σε ένα φυσικό μοντέλο!

Με άψογη καθοδήγηση και με συνεχή υποστήριξη, έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τις προηγμένες γνώσεις που χρειάζεται για να εφαρμόζετε τέλεια κάθε τεχνική των extensions βλεφαρίδων ως άριστες επαγγελματίες!  

Γνωρίστε σήμερα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα private training για extensions βλεφαρίδων, επωφεληθείτε από τις μοναδικές δυνατότητές του και διδαχθείτε κοντά μου… σε προσωπικό επίπεδο!

Σεπ 17

Σεμινάριο Mircoblading

Σεπτέμβριος 17 @ 10:00 - Σεπτέμβριος 21 @ 18:00
Σεπ 22

Σεμινάριο Extensions Βλεφαρίδων

Σεπτέμβριος 22 @ 10:00 - 18:00
Σεπ 24

Σεμινάριο Mircoblading

Σεπτέμβριος 24 @ 10:00 - Σεπτέμβριος 28 @ 18:00
Σεπ 29

Σεμινάριο Extensions Βλεφαρίδων

Σεπτέμβριος 29 @ 10:00 - 18:30
Οκτ 15

Σεμινάριο Mircoblading

Οκτώβριος 15 @ 10:00 - Οκτώβριος 19 @ 18:00

Προσεχή Τμήματα

Ενημερωθείτε για τις επόμενες ημερομηνίες των προσεχών μονοήμερων τμημάτων των σεμιναρίων extensions βλεφαρίδων του Prosopo!

Δείτε όλο το πρόγραμμα

Όταν η σωστή εκπαίδευση φέρνει υψηλό αποτέλεσμα!

Το Prosopo μέσα από τα λόγια των άλλων!

Κυνήγησε το πάθος σου κάθε στιγμή!
Οι ευκαιρίες είναι γύρω μας διαρκώς, αρκεί να θέλουμε να τις αρπάξουμε!

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια extensions βλεφαρίδων σε περιμένουν να τα γνωρίσεις και σε υποδέχονται με τη… σιγουριά ότι με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις το δικό σου μαγευτικό ταξίδι στο χώρο της αισθητικής βλεφαρίδων!