My wonderful story!

Ανακάλυψα από νωρίς τη σημασία των βλεφαρίδων στην αισθητική προσώπου. Γι’ αυτό και φρόντισα να μάθω όλα όσα χρειάζονται για ένα τέλειο αποτέλεσμα. Αυτή τη γνώση μοιράζομαι τώρα μαζί σου μέσα από τα σεμινάρια extensions βλεφαρίδων που πραγματοποιώ, προφέροντάς σου την τεχνογνωσία μου, την πλούσια πείρα μου, όπως και… κάθε συμβουλή που θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς με άνεση στο χώρο της αισθητικής βλεφαρίδων!

Και τώρα… η σειρά σου!

Κάπου εδώ… μπαίνεις εσύ!
Πως;

Κάνε το μεγάλο βήμα και τόλμησε την αλλαγή που… θα σε απογειώσει! Δήλωσε συμμετοχή στα σεμινάρια extensions βλεφαρίδων, γνώρισε την κορυφαία σύγχρονη μέθοδο για πυκνές, πλούσιες, γυριστές και φυσικές βλεφαρίδες με ανθεκτική τρίχα και γίνε η επαγγελματίας που όλοι θα ήθελαν να μοιάσουν!

Μην ξεχνάς; Ποτέ δεν είναι αργά!

Εκείνο που σε χωρίζει… είναι μόνο μια απόφαση! Είναι βέβαιο ότι μετά από χρόνια, θα σκέφτεσαι αυτή τη μέρα και θα λες: «Ήταν η σωστή επιλογή»!!!

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Advanced Level

Κάνε ένα βήμα παραπάνω! Εξέλιξε τις γνώσεις σου στην εφαρμογή των extensions βλεφαρίδων, ακολουθώντας το Advanced level εκπαίδευσης και ολοκλήρωσε τις ικανότητές σου ως αισθητικός προσώπου!

Τώρα πια δεν σας σταματά κανένα εμπόδιο!

Με το Advanced επίπεδο εκπαίδευσης πάνω στην εφαρμογή extensions βλεφαρίδων, είστε έτοιμες να ανταποκριθείτε σε οποιαδήποτε απαίτηση!

Τα μαθήματα του Advanced level είναι μονοήμερα και ολοκληρώνονται σε ένα πλήρως ενημερωμένο 8ωρο πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει την εξάσκηση σε ένα φυσικό μοντέλο!

Μάθετε με τον καλύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο την προηγμένη τεχνική 3D-6D που χαρίζει τριπλάσιο και εξαπλάσιο όγκο στις βλεφαρίδες και εξελιχθείτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος λαμβάνεται ειδική πιστοποίηση παρακολούθησης, μαζί με ένα συνολικό πακέτο στήριξης που περιλαμβάνει εγχειρίδιο με θεωρία καθώς και εξειδικευμένα προϊόντα και εργαλεία!

Εκπαιδευτείτε σωστά και μάθετε τα πάντα κοντά στους καλύτερους! Κάντε τη γνώση σύμμαχό σας και βαδίστε με ασφάλεια ως επαγγελματίες που ξέρουν καλά τη δουλειά τους!

Private level

Θέλεις ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στα μέτρα σου;

Τώρα μπορείς! Με τα ειδικά private μαθήματα extensions βλεφαρίδων η εκπαίδευση περνά σε προσωπικό επίπεδο!.

Αν είσαι ντροπαλή ή αν απλώς θέλεις τη γνώση… στο «πιάτο» σου, τα ιδιωτικά σεμινάρια extensions βλεφαρίδων είναι η λύση που περίμενες! Προσαρμόζουμε το πρόγραμμα εκπαίδευσης σε private επίπεδο, ώστε η κάθε μαθήτρια να έχει επιλογή!

Τα ιδιωτικά σεμινάρια ολοκληρώνονται συντομότερα σε 2ήμερη εκπαίδευση, όπου στη διάρκεια της πρώτης μέρας διδάσκεται η θεωρία των extensions βλεφαρίδων και πραγματοποιείται εξάσκηση σε κούκλα, ενώ τη δεύτερη μέρα η πρακτική σε κούκλα συνεχίζεται, για να ολοκληρωθεί απόλυτα η εκπαιδευτική διαδικασία με την εξάσκηση σε ένα φυσικό μοντέλο!

Με άψογη καθοδήγηση και με συνεχή υποστήριξη, έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τις προηγμένες γνώσεις που χρειάζεται για να εφαρμόζετε τέλεια κάθε τεχνική των extensions βλεφαρίδων ως άριστες επαγγελματίες!  

Γνωρίστε σήμερα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα private training για extensions βλεφαρίδων, επωφεληθείτε από τις μοναδικές δυνατότητές του και διδαχθείτε κοντά μου… σε προσωπικό επίπεδο!

« Μάιος 2017 » loading...
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Προσεχή Τμήματα

Ενημερωθείτε για τις επόμενες ημερομηνίες των προσεχών 5νθήμερων τμημάτων των σεμιναρίων extensions βλεφαρίδων του Prosopo!

Δείτε όλο το πρόγραμμα

Όταν η σωστή εκπαίδευση φέρνει υψηλό αποτέλεσμα!

Το Prosopo μέσα από τα λόγια των άλλων!

The overall use of flatsome is very VERY useful. It lacks very few, if any, things! I loved it and have created my first ever website Punsteronline.com! Best yet, flatsome gets free updates that are great! (and the support is amazing as well!:)

Mark Jance / Facebook

This theme is amazing, you can customize EVERYTHING! The theme is a game changer for the Envato Market, cant wait for the future with Flatsome. Soo many good experiences from this, THANKS!

Mark Jance / Facebook

Excellent work. Very good theme, No need support, works perfectly. Congratulations !!
Waiting for version 3.0. Very excited.

MIRORIM

Κυνήγησε το πάθος σου κάθε στιγμή!
Οι ευκαιρίες είναι γύρω μας διαρκώς, αρκεί να θέλουμε να τις αρπάξουμε!

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια extensions βλεφαρίδων σε περιμένουν να τα γνωρίσεις και σε υποδέχονται με τη… σιγουριά ότι με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις το δικό σου μαγευτικό ταξίδι στο χώρο της αισθητικής βλεφαρίδων!