Πιστεύεις κι εσύ ότι οι εντυπωσιακές βλεφαρίδες κάνουν τη διαφορά σε ένα πρόσωπο;

Σταμάτα σήμερα να ανησυχείς και εφάρμοσε την ιδανική λύση που επιβάλλουν οι κανόνες της ομορφιάς: extensions βλεφαρίδων για άψογο αποτέλεσμα!

Το σκέφτεσαι ακόμα;

Σε περιμένω στο Prosopo για να σου προσφέρω την ευκαιρία να αποκτήσεις εντυπωσιακά extensions βλεφαρίδων με τη μοναδική και ασφαλή μέθοδο που ακολουθώ όλα τα χρόνια της πορείας μου στην αισθητική προσώπου! 

Πρόσθεσε το μήκος και τον όγκο που επιθυμείς στις βλεφαρίδες σου και χάρισε στο βλέμμα σου τη γοητεία που του αξίζει! Η ιδανική επιλογή για να σταματήσεις να ανησυχείς για την καθημερινή εμφάνιση των βλεφαρίδων, τυχόν ατέλειες ή φθορές που προκύπτουν.

Κουράζεσαι άσκοπα τόσο καιρό με το απλό μακιγιάζ για να δώσεις στις βλεφαρίδες σου το σχήμα που επιθυμείς;

Τώρα όλα αυτά τελείωσαν! Η καθημερινή ομορφιά μπορεί να γίνει… η μόνιμη -και ευχάριστη!- πραγματικότητά σου με τα extensions βλεφαρίδων για ένα πλούσιο και ασυναγώνιστο αποτέλεσμα!

Συχνές Ερωτήσεις

Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις

Πόσο καιρό θα πάρει το πρώτο ραντεβού;

Παίρνουμε μια προσέγγιση τεχνίτη με τους πελάτες μας και δεν θα βιαστούμε ραντεβού σας. Μπορείτε να περιμένετε το πρώτο σας ραντεβού για να πάρει περίπου 75-120 λεπτά. Σε αντίθεση με ορισμένα σαλόνια δεν μετράνε βλεφαρίδες, ένα πλήρες σετ είναι ένα πλήρες σύνολο. Θα χρησιμοποιήσουμε όσες χρειάζονται για να δημιουργήσει τη σωστή εμφάνιση για σας. Αν είστε ευχαριστημένοι, τότε είμαστε ευχαριστημένοι.

Πόσο καιρό διαρκούν οι επεκτάσεις των βλεφαρίδων μου;

Όταν εφαρμόζεται σωστά, οι επεκτάσεις των βλεφαρίδων σας θα διαρκέσει για τέσσερις έως έξι εβδομάδες. Παρακαλώ δείτε την μετέπειτα παρακολούθηση ενότητα για το πώς να φροντίσετε κατάλληλα για τις επεκτάσεις των βλεφαρίδων σας για να μεγιστοποιήσετε τη μακροζωία.

Τι είναι το γέμισμα και πόσο συχνά πρέπει να πάρω ένα;

Μετά την αρχική σας σύνολο των επεκτάσεων των βλεφαρίδων σας, θα λάβετε οδηγίες για το πώς να φροντίζουν γι ‘αυτούς. Γεμίζει γίνονται κάθε τρεις έως τέσσερις εβδομάδες, ανάλογα με τη φροντίδα και το πόσο γρήγορα βλεφαρίδες σας να αυξηθεί. Ένα γέμισμα επέκταση των βλεφαρίδων πάρει ένα μικρότερο χρόνο για να κάνουμε και οι τιμές αντικατοπτρίζουν αυτό

Γιατί μπορώ να χάσω κάποια από τις βλεφαρίδες μου;

Χάρη στο φυσικό κύκλο ανάπτυξης των βλεφαρίδων σας, θα βρείτε φυσικές βλεφαρίδες σας ρίξει κάθε 60-90 ημέρες και νέων μεγαλώνει σε. Σας συνιστούμε να πάρει ένα γέμισμα κάθε τρεις με τέσσερις εβδομάδες για να συμπληρώσετε βλεφαρίδες για τη νέα αύξηση.

Οι επεκτάσεις θα βλάψουν τις βλεφαρίδες μου;

Ναι και ΟΧΙ. Ναι, βλεφαρίδες σας μπορεί να καταστραφεί αν πάτε σε κάποιον που δεν ήταν κατάλληλα εκπαιδευμένο και χρησιμοποιεί φθηνά προϊόντα που δεν προορίζονται για μακρά φθορά. Όχι, επεκτάσεις ορθή εφαρμογή από πιστοποιημένο, εκπαιδευμένο τεχνικό που χρησιμοποιεί την ποιότητα των προϊόντων δεν πρέπει. τεχνικές εφαρμογής επέκταση των βλεφαρίδων μας και καινοτόμες μετέπειτα παρακολούθηση εξασφαλίζει μαστίγιο για την υγεία σας.

Όταν η σωστή εκπαίδευση φέρνει υψηλό αποτέλεσμα!

Για βλεφαρίδες που… διαρκούν, τώρα πια ξέρεις!

Έλα σήμερα, ανακάλυψε τις μοναδικές δυνατότητες που προσφέρουν τα extensions βλεφαρίδων και κάνε ένα υπέροχο δώρο στον εαυτό σου που… είναι βέβαιο ότι δεν θα μετανιώσεις ποτέ!