Η γνώση είναι δύναμη μόνο αν τη μοιράζεσαι!

Γι’ αυτό κι εγώ, έχοντας διανύσει… αμέτρητα χιλιόμετρα στο χώρο της αισθητικής φρυδιών, μοιράζομαι μαζί σου όλη τη γνώση και την πείρα που έχω αποκομίσει στη μέθοδο του microblading, μέσα από ένα πλήρες και άρτια δομημένο πρόγραμμα εκπαιδευτικών σεμιναρίων, που εγγυώνται με σιγουριά την ιδανική κατάρτισή σου!

«Είναι δύσκολο»;
Πίστεψέ με, δεν είναι!

«Μπορώ να τα καταφέρω»;
Φυσικά και μπορείς να τα καταφέρεις!

Εκείνα που χρειάζονται είναι δύο συστατικά: σωστή εκπαίδευση και… καλή διάθεση! Το πρώτο αποτελεί την αποστολή μου! Είμαι εδώ για να αναλάβω πλήρως την εκπαίδευσή σου πάνω στην τεχνική microblading, μεθοδικά και… με tips που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς στην απόλυτη επαγγελματία! Το δεύτερο… το προσθέτεις εσύ, αν και είναι σίγουρο ότι το κλίμα που επικρατεί θα κάνει την παρακολούθηση των σεμιναρίων, την αγαπημένη σου συνήθεια!

Warning: Προετοιμάσου να «κολλήσεις» – Είναι εθιστικό! Διαδίδουμε τη γνώση!

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Advanced Level

Πέρασε στο επόμενο επίπεδο του microblading! Αφού αποκτήσεις τις γνώσεις που απαιτούνται από το Basic πρόγραμμα σπουδών, μπορείς πλέον να πραγματοποιήσεις το «άλμα» γνωρίζοντας τις προηγμένες τεχνικές του Advanced level.

Η γνώση δεν πρέπει ποτέ να μένει στάσιμη!

Τώρα μπορείτε κι εσείς να εξελιχθείτε σε απόλυτες επαγγελματίες, ολοκληρώνοντας τον προχωρημένο Advanced κύκλο σπουδών πάνω στη σύγχρονη τεχνική microblading!

Αφού έχετε ολοκληρώσει τον βασικό κύκλο σπουδών, μπορείτε πλέον να εκπαιδευτείτε πάνω στις εξειδικευμένες τεχνικές του microblading για να ανταποκρίνεστε αποτελεσματικά σε κάθε απαίτηση!

Με το Advanced σεμινάριο microblading έχετε την ευκαιρία να εμβαθύνετε στις τεχνικές 3D-6D, στη soft τεχνική  Ombre με τη μέθοδο microblading, καθώς και σε προχωρημένες τεχνικές σκίασης, μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης που παρέχει όλα όσα χρειάζεστε!  

Με διαρκή καθοδήγηση, πρακτική εξάσκηση σε latex και επίδειξη σε φυσικό μοντέλο, έχετε στη διάθεσή σας όλα τα εφόδια για να ολοκληρώσετε το απόλυτο επίπεδο εκπαίδευσης microblading, την ώρα που παρουσία ειδικού δερματολόγου σε όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης εγγυάται την ασφαλή διεξαγωγή της.

Αποκτήστε τις προηγμένες γνώσεις πάνω στην τεχνική του ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών μέσα από το Advanced επίπεδο διδασκαλίας και εξοπλιστείτε κατάλληλα απέναντι σε κάθε πρόκληση!

Private Level

Η εκπαίδευση γίνεται προσωπική υπόθεση με τα ειδικά καταρτισμένα private μαθήματα microblading! Εκπαιδεύσου προσωπικά μέσα από τα σεμινάρια private training προσαρμόζοντας τη γνώση στα μέτρα σου!

Είστε από αυτές που προτιμούν τα… ιδιαίτερα μαθήματα από το φροντιστήριο; Κανένα πρόβλημα! Με το εξειδικευμένο private training σεμινάριο εκπαίδευσης μπορείτε κι εσείς να αποκτήσετε τις απόλυτες γνώσεις πάνω στο microblading και να γίνετε επιτυχημένες επαγγελματίες αισθητικής προσώπου!

Το πρόγραμμα προσωπικής εκπαίδευσης απευθύνεται σε επαγγελματίες make up artists αλλά και σε όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τη διαδικασία του μακιγιάζ. Ο κύκλος σπουδών είναι πιο συμπυκνωμένος, αφού τα private μαθήματα είναι 3ήμερα, προσφέροντας εξοικονόμηση χρόνου.

Η πρακτική εξάσκηση που περιλαμβάνεται, πραγματοποιείται σε όσα φυσικά μοντέλα θέλετε, χωρίς περιορισμό μέχρι να επιτευχθεί το ιδανικό αποτέλεσμα. Μπορείτε να επιλέξετε το αντικείμενο διδασκαλίας, καθορίζοντας ανάλογα τη διάρκεια του κύκλου μαθημάτων.

Επωφεληθείτε από τη μοναδική ευκαιρία ιδιωτικής εκπαίδευσης μέσα από προσωπικά μαθήματα, που επικεντρώνονται αποκλειστικά και μόνο… σε εσάς, προκειμένου να ολοκληρώσετε απόλυτα την εκπαιδευτική διαδικασία όπως ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας!   

Γνωρίστε σήμερα έναν υπέροχο κόσμο ομορφιάς που περιμένει να σας υποδεχτεί!

« Μάιος 2017 » loading...
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Προσεχή Τμήματα

Ενημερωθείτε για τις επόμενες ημερομηνίες των προσεχών 5νθήμερων τμημάτων των σεμιναρίων microblading του Prosopo!

Δείτε όλο το πρόγραμμα

Φωτογραφίες από τους μαθητές μας

Τι είπε ο κόσμος για εμάς

The overall use of flatsome is very VERY useful. It lacks very few, if any, things! I loved it and have created my first ever website Punsteronline.com! Best yet, flatsome gets free updates that are great! (and the support is amazing as well!:)

Mark Jance / Facebook

This theme is amazing, you can customize EVERYTHING! The theme is a game changer for the Envato Market, cant wait for the future with Flatsome. Soo many good experiences from this, THANKS!

Mark Jance / Facebook

Excellent work. Very good theme, No need support, works perfectly. Congratulations !!
Waiting for version 3.0. Very excited.

MIRORIM

Ανακάλυψε σήμερα όλα τα μυστικά της σύγχρονης μεθόδου microblading μέσα από ειδικά σεμινάρια!

Πάρε την απόφαση που θα αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή σου και τόλμησε να επενδύσεις την ενέργειά σου στη μοναδική αξία που δεν εκπίπτει ποτέ (και όχι άδικα): την ομορφιά!